Антрето – визитната картичка на всеки дом

Антрето може да бъде определено като „визитната картичка“ на всеки дом. То е първото помещение, което гостите виждат, когато влязат във вашия дом.

Правилната му подредба, дизайн и цялостно излъчване са от изключителна важност за общото усещане за уют. Ето и кои са основните елементи, на които трябва да обърнем внимание:

– Цветове:  Тук трябва да се търси баланс – нито прекалено ярко, нито прекалено безцветно. Един от най-подходящите цветове, с които няма да сбъркате, са тези на естествения дървесен цвят. Те носят топлина и уют, но излъчват и стабилност. Помислете и за красив абажур.

– Мебелите: Това е може би най-трудният избор. Обикновено тук е позиционирано огледалото, а около него – портмантото, шкафовете за обувки, гардеробът. Ако разполагате с достатъчно място, хубав завършек ще бъде  пeйĸa, cтoлчe или тaбypeтĸa зa пoвeчe yдoбcтвo. За дамите подходящ избор може да е стилна тоалетка от естествени материали.

– Декорация: Препоръчително е тя да е стилна и ненатрапчива. Подходящ избор може да е дърворезбата. Фините елементи от естествени материали в много разновидности ще придадат личен и уникален почерк на вашето антре.

Разгледайте ТУК разнообразните ни идеи за обзавеждане на вашето антре!

връзка с нас