Бюрото – шик и практичност

Дори и да не работите от вкъщи има едно кътче в него, което съчетава едновременно уединения, но и отражение на вашата индивидуалност. Това е домашният кабинет или работно пространство. Най-важният елемент от него е подгодящото бюро.

Масивен дъб, който устоява на времето

Независимо дали е част от цялостни интериорни решения или не, когато избирате вашето бюро или работна маса, на първо място трябва да подберете правилния материал. Масивният дъб е изключително подходящ за такъв тип мебел, защото е изключително здрав и издръжлив на времето. Освен това той е и екологичен и е безопасен за здравето.

Естествена красота

Освен практичност, естественият дъб съчетава и неповторима красота, въплътена във всички бутикови мебели, ирзботени от Мебелна Фабрика „Вълчев“. Естесвените нишки на дървото придават уют на всяка мебел и пространство. Този материал се комбинира чудесно и с дърворезба или позлата – истинка добавка за лукс в пространството.

По-добра ефективност за работа

Когато подреждаме нашия работен кът или кабинет, освен естетиката трябва да обезпечим и спокойния работен процес. Научно доказано е, че дървото успокоява. То все повече се завръща в интериора особено в модерните интериорни решения. Същото важи и за естесвените цветове като кафяво и зелено, които ни карата да се чувстваме защитени на подсъзнателно ниво, което подобрява концентрацията.

връзка с нас