Мебели от дърво - проект | Мебели от масив


Благодарим ви! Ние ще се свържем с вас.
Съжаляваме! Вашето съобщение не е изпратено.


Дизайн и проектиране

Като наши клиенти, вие получавате ексклузивно изготвянето на напълно безплатен интериорен проект. Сложният работен процес по вашия индивидуален проект започва от строителната архитектура на помещението или обекта, а всеки негов етап преминава изцяло съгласуван с вашите желания и потребности.

Когато заговорим за обзавеждане, няма как да пропуснем факта, че точно ние притежаваме необятен опит и изобретателен подход в изпълнение на цялостната мебелировка на жилището,
ресторанта, офиса или хотела. Целта ни е всички мебели и елементи от обзавеждането да покрият максимално вашите изисквания за стил, функционалност, цвят и прочие. Именно по
този начин може да се постигне пълен ансамбъл, който още от първите стъпки през входа ще намекне за характер и изтънченост на обзаведеното пространство.

Работейки по едно помещение, ние заимстваме всичко описано по-горе и освен това се съобразяваме с вътрешната архитектура на останалите помещения, които са повече или по-малко свързани с него.

Най-важното в разработката на един пълен проект е непрестанния ни контакт с вас – клиентите. Вашето мнение и изисквания са водещи по време на целия процес. Ние ще ви отдадем цялото си внимание, за да постигнем перфектния завършек на проекта за вашия дом, офис, ресторант или хотел.