Добрата врата, която заслужава всеки дом

По дрехите посрещат, по ума изпращат, гласи народната мъдрост. Така е и с вратата на всеки дом. Тя е своеобразна бариера “отвътре-навън” и помага за правилната настройка при влизане в ново пространство. Ето някои съвети за избор на правилна врата, доказали се във времето.

Масив, който си тежи на мястото

Малко неща изглеждат и се усещат толкова “стабилно”, колкото входна или интериорна врата от масивен дъб. Този материал е издръжлив на времето и продължителната и интензивна употреба. Освен това обезпечава сигурността по най-добрия възможен начин и е олицетворение на бутиковото усещане в интериора.

Незаменима част при луксозни интериори

Вратите от масивен дъб могат да се съчетаят с всеки вид цялостни интериорни решения, особено ако са изработени по поръчка. Естественият цвят на дървото става все по-красив с времето, като същевременно продължава да излъчва топлина за неподправен уют. Ако го изберете за своя кабинет, хол или салон, това ще ви създаде истинска наслада на сетивата за вашите гости и партньори.

Изберете подходящи детайли 

За отличен завършек на вашата врата може да изберете измежду различни елементи. Особено подходящи са витражите, които се съчетават отлично с дървото. Изберете дърворезба за подчертаване ефекта на различни елементи. За истинските ценители е подходяща позлатата.

връзка с нас