Дървото, което вдъхва живот на всеки ресторант

Отварянето на ресторантите и заведенията беляза символичния край на социалната изолация. Именно това са и местата, които съсредоточават в себе си естествения стремеж към общуване и преоткриване на удоволствията на живота извън рамките на дома. Именно сега е моментът да разкриете целия си потенциал пред своите клиенти. Ето няколко съвета:

Интериор, който отпуска сетивата

Най-важното за всяко заведение, независимо от предназначението му и стила му, е да отпуска сетивата, а цялостната обстановка – да успокоява. Именно на това трябва да заложите във вашия интериор, за което ще ви помогне една от характеристиките на качествения дъб. Дори след обработка той продължава да “живее” и “топли”. Естественият му цвят се комбинира лесно с многообразие от други материали и създава усещане за защитеност и уют. Това е идеалният начин да зарадвате своите клиенти с автентичен къс от природата.

Лукс и красота

Ако търсите усещане за истински лукс и бутиково отношение, не бихте сгрешили с използването на масивно дърво. Естествените му нишки придават неповторима красота във всяко пространство, която няма как да бъде повторена. Този материал се съчетава перфектно с други естествени материали като камък и метал и метал. В момента особено актуални са стиловете гранд милеанал, максимализъм и арките, които се завръщат при съвременните интериорни решения. “Черешката на тортата” може да е дърворезба, с която да акцентираме на отделни елементи във вашето помещение или да го използвате за акцент.

Издръжливи мебели

Независимо какъв интериор изберете за вашия ресторант, едно от най-важните неща е доброто обезпечаване с мебели. Инвестицията в тях е дългосрочна, предвид ежедневната им интензивна употреба. Дървото издържа във времето, както и на всякакви неблагоприятни метеорологични условия. Може да се обърнете към утвърдени специалисти като тези от Мебелна Фабрика “Вълчев”, които да изработят за вас точно това, от което имате нужда откъм маси, столове, барове и поставки за вашите подбрани напитки.

връзка с нас