Thank You! We will contact you.
Sorry! Your message is not sent.


НОВ ШОУРУМ В СОФИЯ!


Луксозни мебели и интериорни от масивен дъб и дърворезба

Нашият нов шоурум в София е вече факт и Ви очаква от 15-ти юни на комуникативна и удобна локация - бул. “Шипченски проход” 13, срещу зала „Универсиада“.

Насладете на обстановка от стилен и бутиков цялостен интериор - автентична препратка към образцов дом. Очакват ви перфектно подбрани трапезария, кухня, спалня и кабинет.

Освен бутикови мебели и цялостни интериори, при нас ви очакват и бутиково обслужване, което е запазена марка на Мебелна Фабрика „Вълчев“.

При необходимост, клиентите могат да заявят по телефона час за посещение и в почивните дни, които са неделя и понеделник.

Заповядайте от вторник до събота между 10.30 ч. и 18.30 ч.

Телефон за контакти: 0897829525


Очакваме ви!


Заповядайте в пространството за ценители на бутикови и луксозни мебели от масивна дървесина!
Мебелна Фабрика „Вълчев“ - бутикова традиция


Мебелна фабрика "Вълчев" е специализирана в производството на луксозно обзавеждане от 1969-та година до този момент. Началото е положено от Стефан Вълчев, а в момента за управлението и разширяването на бизнеса се грижи неговият син Мирослав Вълчев. Той запазва духа на автентичната тревненска традиция на дърворезбата и на майсторлъка в производството на мебели, прерастващ в изкуство. Ръчната изработка, човешкият потенциал, който инжектира още живителна сила в естествените материали, бутиковото отношение към клиента... Това са основните стълбове във философията на Мебелна фабрика "Вълчев", които градят очарованието на този изчезващ и уникален бизнес. Вечнозелен бизнес, който се храни от вдъхновението сред китния оазис Трявна.