Home | Луксозни мебели


Thank You! We will contact you.
Sorry! Your message is not sent.
Луксозни интериори за дома и офиса

Нашият нов шоурум в София е вече факт и Ви очаква на комуникативна и удобна локация - бул. “Шипченски проход” 13, срещу зала „Универсиада“.

Насладете на обстановка от стилен и бутиков цялостен интериор - автентична препратка към образцов дом. Очакват ви перфектно подбрани трапезария, кухня, спалня и кабинет.

Освен бутикови мебели и цялостни интериори, при нас ви очакват и бутиково обслужване, което е запазена марка на Мебелна Фабрика „Вълчев“.

Заповядайте от вторник до събота между 10.30 ч. и 18.30 ч.

Телефон за контакти, Шоурум София, бул. “Шипченски проход” 13 : 0897829525

Очакваме ви!
Модерна кухня от масивен дъб

Класика в съвременния интериор

Луксозни мебели и цялостно обзавеждане

Virtual tours

За нас

МЕБЕЛНА ФАБРИКА ВЪЛЧЕВ е компания за интериорен дизайн, архитектура и производство на мебели за дома и офиса от най-висок клас. Ние предоставяме комплексна услуга, която постига максимална ефективност и пести време на нашите клиенти.

Всяко наше решение е функционален интериор, който съчетава красота, лукс, елегантност и комфорт. Основният ни стремеж е към създаването на пространства, изцяло събразени с вкуса на всеки отделен клиент, които притежават непреходен стил и радват сетивата.

Гордеем се с богатата традиция и качеството на нашите забележителни мебели от масивен дъб. Изключителното майсторство на ръчната изработка и дългогодишната гаранция ни отличават от останалите компании на пазара.
нашите услуги


изпратете запитване