Интериор 1 | Мебели от масив


Благодарим ви! Ние ще се свържем с вас.
Съжаляваме! Вашето съобщение не е изпратено.


Интериор 1

Мебелна фабрика „Вълчев“ специализира в производството на мебели от масив над половин век. Освен бутикови мебели, предлагаме и цялостни интериорни решения за вашия дом, хотел, ресторант или кабинет.

Представяме ви много специален изпълнен проект. В него сме внедрили както модерни тенденции, така и традиции, наследени от тревненските майстори.

В избрания проект се забелязва засилено присъствие на арките – елемент, който придава специфично уютно излъчване на помещението, но в същото време препраща към усещане за лукс.

Дъбът, който е най-използваният от нас материал, притежава уникалното свойство да излъчва топлина. В този интериор тази негова способност се допълва със силата на живия огън от камината. При интериорните ни решения залагаме на това всеки елемент да бъде подсилен от заобикалящата го среда с отчетливи акценти. Те се постигат чрез елементите с ръчна дърворезба на всички видове мебели, които подчертават техния изчистен стил.

Интериорът включва и стилни столове с класическото излъчване и мека мебел, на комбинация от кожа и дърво, както и на практични холни и трапезни маси. Всичко това, допълнено от таван с уникален дървен акцент.

Вградените масивни гардероби и скринове максимално добре изпълват пространството в спалнята, а дървените рамки на огледалата са търсеният завършек в интериора.връзка с нас