Интериор с дървени врати мебели от дъб | Мебели от масив


Благодарим ви! Ние ще се свържем с вас.
Съжаляваме! Вашето съобщение не е изпратено.


Интериор 2

Освен красотата, друго основно качество на дъбовите мебели, е тяхната практичност. В Мебелна фабрика „Вълчев“ специализираме както в обзавеждането на всяко отделно помещение така и в цялостни интериорни решения.

Представяме ви наш реализиран проект. Силното впечатление идва още от елегантния коридор, обзаведен с практично портманто, който отвежда към стилен хол с практичен кухненски бокс.

Именно кухнята е „душата“ на всеки дом. Спрямо пространството, с което разполагате тя може да е уединен семеен кът или мястото, където посрещате гостите си. Но независимо от нейния дизайн и големина, е важно тя да излъчва топлина и уют, които тук са постигнати чрез добре известните свойства на дъба.

Цялостният интериор е класически с масивни изчистени фини декорации и светла тапицерия, която засилва ефекта на светлината от просторните прозорци. Двете спални са оборудвани с просторни гардероби, етажерки и шкафове. Използваният дървен материал гарантира устойчивост при продължителна употреба. Издръжливостта на дъба го прави особено подходящ както за ритъма на забързания градски човек, така и за обзавеждане на помещения, предназначени за почивка.връзка с нас