Благодарим ви! Ние ще се свържем с вас.
Съжаляваме! Вашето съобщение не е изпратено.


Интериор 4

Независимо от сезона, е важно всеки от нас да има свое любимо място, в което да се завръща, където да почива от натоварения работен ритъм и да се презарежда. В този интериор ви представяме цялостно обзавеждане, което носи уют, топлина и енергия.

Чрез него може да усетите как масивните мебели от дъб са изключително подходящи, както за вашите трапезария и хол, така и за верандата. Подобен интериор максимално ефективно се вписва във вили, хотели, къщи за гости и хижи, в които най-важно е човек да отпусне максимално всичките си сетива. Те ни доближават максимално до силата на природата, но в същото време излъчват лукс и престиж.

Мебелна Фабрика „Вълчев“ изработва уникални проекти – включително и за зали за билярд, например, в които вие и вашите гости да се чувствате истински добре. Научно доказано е, че дървените облицовки – както по стените, така и по тавана, въздействат благоприятно на психическото ни състояние, защото ни помагат да се чувстваме защитени. Нашата фабрика създава ръчно правени бутикови мебели, в които запазена марка е дърворезбата, съхранила вековни традиции от тревненските майстори.връзка с нас