Как да подобрим камината?

Зимата идва. Всички търсим топлина и уют. Ако сте от тези късметлии, които имате камина, ви даваме няколко добри идеи как тази година тя да стане емоционален и естетичен център на вашия семеен дом.

Как камината ви да е във форма?

Ако все още не сте почистили от пепел отвътре своята камина, вече е време да ѝ обърнете внимание. Предната решетка също трябва да претърпи своето почистване, за да подобри общото усещане за уют в помещението.

Направете подобаваща рамка

Една камина не се състои само комин и тухли, тя трябва да носи и естетическа наслада. Направете рамка, която да се съчетава с интериора ви, но и да изпъква. Класическите варианти са камък и дърво . Ако в къщата ви не присъства достатъчно масивно дърво, то задължително заложете на него в рамката.

Масивно дърво и огледало

За какво служи стената на комина? Често тази част от помещението е абсолютно пренебрегвана. Всъщност масивната дървесина е един от най-подходящите материали, които може да бъдат ползвани за облицовка на камини,а голямо огледало, обхванато от красива дърворезба, ще придаде невероятен елегантен вид на вашия дом.

Коледа!

Камината е най-важният акцент около Коледа. Тя е „огнището на едно семейство”, затова заслужава внимание и детайли, за да бъде подобаващ представител на дома. Не забравяйте да оставите място за коледните чорапчета над камината! Вижте ТУК нашите красиви предложения!

връзка с нас