Кои ще са най-актуалните тенденции в интериорния дизайн през 2020-та?

Кои ще са най-актуалните тенденции в интериорния дизайн през 2020-та?

Новата година наближава, а с нея и бъдещите планове. Какво по-добро начало от обновяване на дома? Тенденциите в дизайна за 2020-та година са изключително интересни и предполагат развихряне на въображението. Събрахме най-любопитните от тях, които могат да придадат свежест, красота и уникалност на всяко помещение.

Натурални цветове

Натуралните цветове ще бъдат хит през 2020-та година. Изберете естествения цвят като това на дървото и няма да сбъркате. Универсален избор са мебелите от масивно дърво, които идеално се вписват в този критерий.

Геометрични и флорални елементи

Модата на геометричните форми при мебелите продължава от няколко години. Те се използват както за настилки, така и за декорация на стените – от тези в банята до тези в кухнята и трапезарията – това е универсален метод, който скоро няма да загуби актуалност. От Мебелна фабрика „Вълчев“ може да ви предложим проекти по ваш вкус, с които да придадете уникалност на всяко помещение.

Метал

Металът ще бъде навсякъде през 2020-та година. Сребро, злато, калай се очертават като предпочитан избор от интериорните дизайнери, заради своята издръжливост и уникална визия. Дори се препоръчва в интериора да се смесват повече от три метала. Защо не помислите и за позлата за мебелите си? Тази доза лукс без съмнение ще ви открои.

Класиката в мебелите се завръща

Класическите мебели не само изглеждат страхотно, но и са лесен начин за интегриране на устойчиви практики в дома. Мебелите от естествени материали, като дървото, набират все по-голяма популярност, защото както гласи позната поговорка – всичко ново е добре забравеното старо. Практиката е доказала, че този материал е неподвластен на времето със своята устойчивост и естетика. Не на последно място – дървото създава неповторим уют и топлина.

На каквито и варианти да се спрете за интериорен дизайн през новата година, препоръчваме да се доверите на доказани експерти, като тези от Мебелна фабрика „Вълчев“, които ще ви помогнат в избора.

връзка с нас