Ловни хижи

Едва ли ще ви учудим като кажем, че ловните хижи и техният специфичен стил ни е любим. Ако сте ловец или имате близък човек с такова хоби, със сигурност сте виждали големите трофеи, които винаги трябва да са на видно място. Какви акценти обаче са подходящи за това сериозно интериорно решение?

Дървото

Няма как да имате ловна хижа, ако дървото не присъства в нея. От дървени стени, през масивни дървени мебели до рустик стил. Ловните тематики почти винаги са част от дъбовите тежки интериори, където дори таванът е покрит с масив.
Не казваме, че това е стил, който всеки у дома си трябва да има, но винаги може да заложите на рустик кухня, която ще се открои в помещението или на прекрасен кабинет с ловни мотиви.

Топли цветове

Земните цветове – тоновете на кафявото, зеленото и жълтото, са точните, ако искате класическо ловно усещане. Тази гама ни кара да се чувстваме близо до природата и ни дава топлина.

Камина

Като говорим за топлина – няма как да пропуснем камината. Няма значение дали ще обзаведете градския дом с газова такава или ще предпочетете класическата на дърва за планинска къщичка, огънят носи уют.

Здрави мебели

Ловните хижи са сякаш вечни. Или поне трябва да бъдат направени сякаш вечно ще се ползват. Често са високо в планината, където климатичните условия не предразполагат друго освен само най-изръжливите материали. Затова и масивните дъбови мебели са най-доброто, с което може да дарите ловната си хижа. Но защо само нея? Това не е ли гаранция за качество, което бихте пренесли и в дома си?

Добавете детайли

Рустик килимите в земни цветове, които да омекотяват не само стъпките ви, но и визията на мястото, са винаги на мода. В една ловна хижа обаче може да се добавят кожи, които също допълват доброто име на ловеца.

Дали сте ловец или близък на такъв – това е хоби задължава стил и тежест на характера.
Разгледайте нашите предложения за ловна хижа или дом с дъх на гора!

връзка с нас