Масата, която обединява

В момента срещите с близки и приятели са все по-желани. Малко неща са по-зареждащи от добре обзаведен дом или заведение, в което да прекарате качествено свободно време, като поглезите сетивата си с добра храна и напитки. Има една мебел, която обединява всичко и това е масата. Ето какво трябва да имате предвид, когато я избирате:

Трапезна маса 

Обикновено масата е акцентът във всяка кухня или трапезария. Това пространство е “сърцето” на всеки дом, където традиционно се събира цялото семейство около домашно приготвена храна. Масата в това помещение трябва да е достатъчно голяма и широка, както и издръжлива за ежедневната употреба. Един от най-подходящите материали за това е масивният дъб. Той излъчва естествена топлина и уют, с които се характеризира тази част от дома.

Холна маса

Холната маса е нещо специално – тя е предназначена за релакс и разкош. Чрез характеристиките си, дървото може да ѝ придаде истинско бутиково усещане и лукс, към които никой няма да остане безразличен. Независимо от избраната форма, съчетайте с други естествени материали като камък или желязо. Ако се доверите на професионалисти, вашата маса може да бъде превърната в истинско бижу и да “гали” сетивата.

Градинска маса

Лятото е вече тук, а с него и все по-дългите дни и топли вечери. Независимо дали имаме собствена просторна градина, тераса или заведение на открито, задължителен елемент за нея е добра масивна маса. Около нея може лесно да разположите широки пейки или столове. Кафявият цвят на  дървото ще е естествено продължение на природата и нейната енергия. Може да подсилите ефекта със стилна дърворезба в класически флорални мотиви.

връзка с нас