Мебели, в които да “потънеш”

Всеки от нас има любимо място в дома, в което може да “потъне” и да релаксира качествено. Най-често това е фотьойлът, диванът, креслото… Мебели, които освен разкош и стил, трябва да осигуряват и качествена почивка. Ето защо те са толкова специални:

Кожата никога не излиза от мода

Малко мебели може да са по-красиви от тези, които са изработени от естествена кожа. Това придава неподправен лукс за всяко помещение и никога не излиза от мода. А материалът, който идеално се съчетава с него, е дървото. То носи топлина и уют, но същевременно излъчва сила и устойчивост.

Ретро излъчване с люлеещ се стол

Ретро излъчването все повече се завръща в интериора. Пример за това са стилове, като винтидж, който излъчва емоционалната свързаност с миналото и в същото време е внедрена нотка съвремие. Люлеещ се стол от естествен дъб е универсална мебел за всяко помещение, къща, вила и дори двор. Времето, прекарано в него, носи невероятно усещане на отпускане.

Кресло за царствено усещане

Креслото е друга разновидност на мебел, предназначена за по-специални поводи и за хора с усет към заобикалящия ги интериор. То носи усещане за престиж и в същото време акцентира на индивидуализма. Обикновено се използва за представителни помещения като трапезария и дневна. Всеки, прекрачил прага на дома ви, би се почувствал истински специален с такава мебел.

връзка с нас