Мебелна фабрика „Вълчев“ отваря за първи път шоурум в София

В кризата доста бизнес прекратяват дейност, но има и такива, които притежават дългосрочна визия. Те не само не забавят темпото, а напротив – развиват се и се разширяват. Пример за това е Мебелна фабрика „Вълчев“, която отваря първия си шоурум в София. Той е втори след този в Трявна – градът вдъхновил бизнеса в духа на семейните ценности и майсторлъка на  една от най-значимите дърворебарски школи в Европа.

Шоурумът в момента е в довършителен етап на ремонтна дейност и се намира на централно и изключително комуникативно място в столицата – бул. “Шипченски проход” 13, срещу зала „Универсиада“.

Стилният и бутиков цялостен интериор на шоурумът ще е автентична препратка към образцов дом. Перфектно подбраните мебели и подредба на трапезария, кухня и спалня са отражение на неподправен лукс в комбинация с уникалното свойство на първокачесвения дъб да създава топлина и семеен уют. Не на последно място е и специално оформеният работен кабинет, който е истинска наслада за сетивата и предизвикателство за всеки бизнес ум. 

В духа на бутиковия подход ще бъде и обслужването в шоурума. На всеки клиент ще бъде обърнато специално внимание с акцент върху индивидуалните му нужди и предпочитания. И по времето, което той желае.

Възползвайте се от 10% отстъпка на всички наши продукти и безплатна консултация от управителя на фабриката – Мирослав Вълчев, наследил над петдесетгодишният бизнес от баща си.

А в самия шоурум ви очакваме скоро!

връзка с нас