Мебелна Фабрика „Вълчев“ със специални изненади на Стройко 2020

За всички фенове от фейсбук – 10% отстъпка!

Мебелна Фабрика „Вълчев“ вече е традиционен участник в едно от най-големите и престижния изложения за мебели – „Стройко Експо“. От 21-ви до 25-ти октомври всички ценители на качествените луксозни и бутикови мебели от масивен дъб, могат да ни намерят на щанд 111 ет. 1, всеки ден, от 10.00 до 19.00 часа.

Тази година има и специален комплимент. Всеки, който изтегли талон от фейсбук страницата ни и го покаже на щанда, ще може да се възползва от 10% отстъпка за всяка наша пожелана мебел и цялостен интериор.

През изминалите месеци внедрихме нови линии домашен луксозен офис, които се приемат изключително добре от всички, които трябва да обособят удобно и стилно работно пространство у дома. На щанда ни ще може и да се запознаете с нови елементи ръчна дърворезба, които са истински автентичен завършек на едно елегантно интериорно и екстериорно пространство.

Ще разберете повече и за новия ни шоурум в София, който открихме съвсем наскоро на адрес бул.Шипченски прпход 13 срещу зала “Универсиада”. Там може да заповядате от вторник до събота между 10.30 ч. и 18.30 ч. да почерпите идеи. Очакват ви спалня, трапезария, хол, и обзавеждане, които ще погалят сетивата с елегантост. Нашите опитни консултанти ще ви помогнат да изберете най-доброто за вашите нужди.

връзка с нас