Места за съхранение – пазители на лукса

Във всеки дом има категория мебели – места за съхранение, които са определящи за цялостната визия и излъчване на пространството. Правилният им подбор, освен гаранция за лесно достигане до вещите ви, е гаранция за освобождаване на пространство и задължителен детайл от всички цялостни интериорни пространства.

Холни шкафове

Всеки хол има нужда от подобен шкаф – малък или по-голям, който може да бъде определен като лице” на помещението. Препоръчително е той добре да скрива дигиталната ви техника, която да не се превръща в основен акцент в дизайна. Особено подходящ е масивният дъб. Едно от качествата му е, че той става все красив с времето и може да пасне във всеки луксозен интериор – от по-класически до по-модернистичен.

Витрини

Това е особен елемент, който крие предимствата на истинска бутикова мебел. Независимо дали е със стъкло или не, подобен шкаф с витрини е лице на вашитесемейни ценности, като сервизи или колекционерски сбирки. Дървото има способността да си тежи на мястото, да излъчва уют и топлина, които трябва да се усещат във всеки дом. Именно тези мебели с прибавена дърворезба например, са въплъщение на неподправения лукс във всеки дом.

Скринове

Скриновете обикновено се позиционират в по-невидимите пространства, като спални и стаи за почивка. Особено важно за тях е да издържат на продължителна ежедневна употреба, за което отново особено подходящ е масивният дъб. Обърнете внимание на качествата на механизмите, а за истинско бутиково усещане, може да използвате позлата по дръжките. За истински шик, съчетайте с други естествени материали.

връзка с нас