Нови идеи за нова кухня

Краят на лятото и началото на есента е онзи преходен момент, в който все по-често фокусът се прехвърля “вътре” в дома. А какво по-подходящо от това да започнем промяната от кухнята – мястото, където най-често споделяме семейните емоции? Ето няколко идеи за луксозни интериори, в които да съчетаете масивния дъб.

Камък и мрамор

Мраморът, особено ако е цветен, без съмнение създава автентично усещане за стил. “Студенината” на естествените материали, като камък и мрамор, контрастират с уюта и топлината на дъба и взаимно засилват ефекта си. Мраморът става все по-предпочитан за цялостни интериори от признати дизайнери и може да се използва както за плотове, така и за декорация и дори за цели елементи като “острови”. 

Свежестта се завръща

Няма нищо по-хубаво от това да запазим топлината и свежестта на лятото у дома. Светлите тонове се завръщат и в цялостните интериорни решения, както мебелите по поръчка. Дървото, боядисано в бяло например, е все по-предпочитано, а в съчетание в синьо, придава истински средиземноморски стил.

Двойни кухненски острови

Два идентични самостоятелни кухненски плота е тенденция, която става все по-устойчива. Този акцент, който лесно може да внедрите в кухнята си, придава невероятен ефект за неподправен лукс. Той е особено подходящ за по-големи кухни, а в последните години се превърна в абсолютен хит. Двойни острови в кухнята ви със сигурност ще придадат невероятно бутиково усещане на цялото пространство.

връзка с нас