Виното може да бъде изкуство, така както ръчно изработените мебели…Защото е вложена страст, специално отношение и още нещо… Запознайте се с VOGA ITALIA!

Лятото е е вече тук, жадувано и прекрасно, като ни приканва да поглезим сетивата си, да пътуваме и почиваме качествено. А какво по-подходящо от качествено италианско вино в перфектна обстановка като тази, която е запазена марка на Мебелна Фабрика “Вълчев”…

Новата за България марка вино  VOGA Italia улавя същността на присъщия италиански стил във всяка от своите бутилки, докато ни приканва да опитаме разнообразните, специално подбрани видове. Лукс, само за ценители. Качествата на виното бяха доказани в пълнота по време на откриването на шоурума на фабриката в София.

Това вино притежава такава харизма, че провокира „любов от първи вкус“. Наподобява любовна магия, която е сигурна от пръв поглед, но продължава да се разкрива постепенно.

Вина на VOGA Italia, удостоявани с престижни награди, са богати на вкус и изпълнени с характер. Всяко вино е триумфално изражение на прочутия тероар, от който то е родено и изработено, за да придава идеален аромат.

Шикозните цилиндрични и елегантни извити бутилки са модерна визия на изискания стил и носят усещане за лично отношение, което ги превръща в перфектния аксесоар за вашия дом, хотел или ресторант, както и подходящ подарък, чието послание е „Ти си специален за мен!“.

Няма как да не споменем селектираните видове, измежду които:

VOGA Sparkling Rosè of Pinot Grigio. Леко газирано розе, което има специфичен аромат, оставящ трайна следа, специално от Венето.

VOGA Pinot Grigio е елегантен пример за истинския италиански Пино Гриджо. Разкош от Венеция с фин, елегантен и чист аромат. Вкусен аперитив, който идеално се съчетава с леки морски дарове, пилешки ястия, богати кремообразни тестени изделия и суши.

VOGA Prosecco DOC – чисто и освежаващо. Класическо Prosecco, което съчетава красиви аромати и меки вкусове от Конеляно (Тревизо).

връзка с нас