Защо мебели от масивен дъб?

Нашата фабрика работи предимно с масивен дъб – най-устойчивият материал, който носи много топлина и стойност. Ще ви разкажем малко повече за него…

От всички дървени материали, няма по-устойчив от дъба. Не само по отношение на трайността, но и на употребата.  

Богата цветова палитра

Дъбът разполага с голямо разнообразие от нюанси. От светъл до махагоново тъмен, той може да се впише във всяко помещение и стилистика на дома или офиса. Дали ще е тъмна елегантна визия или топъл светъл уют, дъбовите мебели могат да отговорят на всички стандарти.

Най-доброто съотношение цена-качество

Масивните дървени мебели не са евтин вариант и се налага определен бюджет, но са инвестиция за бъдещето. С негово присъствие, интериорът от дърво ще се запази за поколенията и ще е вечна класика във вашия дом. Както вече споменахме по-горе, този тип мебели са толкова издръжливи, че могат да бъдат ползвани с векове.

Бутиков лукс

Този тип мебели не са лесни за изработване и почти изцяло се правят на ръка, почти винаги само по поръчка.

Кухнята

Дъбовите мебели са подходящи за кухнята, тъй като трудно се износват. Качествените лакове за покритие не поемат влага и миризми.

Хол

Тук въображението ви може да се развихри – миксирайте стиловете, изберете топлината на дървото и светлите цветове. Или съчетайте мебели от масивен дъб с модерни и изчистени детайли от кожа. Нека класическият уют и съвремието се „да се съюзят“ в хола ви.

Кабинет

Няма как да не си представим това помещение без масивен дъб. Тъмният нюанс в домашния офис ще донесе допълнителна тежест на имидж и авторитет и същевременно уют и спокойствие за съзнанието. Ако имате желанието да вдъхвате доверие и да покажете лидерски качества, направете следващата работна среща около масивно дъбово бюро.

Спалня

Инвестицията в спалня от масивен дъб ще се изплаща за вас с години здрава опора, докато си почивате. Дали ще изберете кралско тъмните нюанси и богато украсена табла или по-жизнерадостно светло дърво и изчистена визия, не правете компромис с удобството.

Баня

Дървото не звучи като обичаен интериор за това влажно помещение, но всъщност точно дъбът, с подходящо импрегниране, би издържал капризите на времето и суровите условия на ежедневното мокрене.

Дали дъбовите масивни мебели са останали класика, защото са устойчиви на времето или защото са устойчиви на всички стилови обрати в интериора, истината е, че с тях природата пулсира в дома и офиса ни.

връзка с нас