Злато за луксозен блясък в интериора

Използването на злато в интериора никога няма да излезе от мода. То носи усещане за лукс, красота и непреходност. Без значение дали ще го изберете за големиили фини детайли, този елемент ще остави трайна следа в избраното от вас пространство. В последните години популярността му се завръща, особено в цялостни интериорни решения.

Екстравагантни с черно и златно 

Комбинирането на черно и златно е брилянтен начин да направите едно пространство по-мистично, по-драматично и “тежко”. Същевременно щипка от този цвят омекотява пространството. Решете как ще го внедрите още с проектирането на луксозен интериор. Ако сте по-екстравагантни, може да изберете тази комбинация дори за банята си.

Преоткрийте класиката като комбинирате с дърво

Естествената красота на естествен масивен дъб се съчетава с благородството на златото. Студеният отблясък на метала, в съчетание с тъмно дърво, придава особен стил на интериора. Колони в златисто, например, са вариант за почитателите на античния стил и са перфектният вариант за подчертаване на разкоша. Добро приложение е  използването като част от бутиково обзавеждане

Детайли за разкош


Независимо какъв интериорен стил изберете, магията на златото може дискретно да бъде внедрена чрез разнообразни детайли. Например при брави на врати, полилеи, плоскости, дори рамки за картини или огледала. Подходящи варианти са и матираните повърхности със злато. Каквото и да изберете, не забравяйте добрата светлина и правилното ѝ разположение.

връзка с нас